Ruim assortiment
Verse producten
Bezorging bij u thuis
PostNL Pakketpunt

Maaltijdservice

Super gemakkelijk

Bestel de maaltijden eenvoudig telefonisch of via het bestelformulier. De maaltijden hebben een afwijkende levertijd van max. 3 werkdagen, neem contact op met ons voor de levermogelijkheden.

Bezorgen of ophalen

Uw bestelde verse maaltijden zijn gratis op te halen in de winkel. Maar bent u niet in de gelegenheid, kunnen we deze tegen een kleine vergoeding bij u aan huis bezorgen. 

Bestel voor iemand

Ken je iemand die niet in staat is om voor zichzelf een gezonde warme maaltijd te koken? Bestel dan voor hem of haar maaltijden . Ook andere boodschappen kunnen dan zelfs meteen mee bezorgd worden. Superhandig!

Super gemakkelijke, verse kant en klaarmaaltijden!

Alle maaltijden worden bereid door professionele koks volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum uit de schijf van vijf. Er wordt bij de bereiding uitsluitend gebruik gemaakt van verse ingrediënten.

Bekijk het aanbod van Eet smakelijk!

Wilt u meer weten over Eet smakelijk! en het assortiment? Bekijk dan de nieuwe brochure. Hierin staat alle informatie voor u netjes op een rijtje. Zoals het actuele assortiment, prijzen, voedingswaarden en verder uitleg.

Veel gestelde vragen

Wat zijn maaltijdboxen?

Eet smakelijk! biedt ook drie maaltijdboxen aan. Elke maaltijdbox bestaat uit 5 gerechten die uiteraard ook los verkrijgbaar zijn. Je kunt kiezen uit drie verschillende boxen. Elke maaltijdbox is ook zoutarm verkrijgbaar. Bestel op deze manier eenvoudig voor de gehele week je maaltijden. Eet smakelijk! Bekijk de boxen in de brochure.

 

Wat zijn wisselmenu’s?

Wil je je laten verrassen en eenvoudig variëren? Eet smakelijk! biedt naast het brede assortiment reguliere maaltijden ook nog 3 wisselende gerechten. Deze passen bij het seizoen en zijn daarom ook niet het hele jaar verkrijgbaar. Uiteraard worden deze ook zoutarm aangeboden. Bekijk voor de exacte wisselmenu’s in de brochure.

Hoe gezond zijn de maaltijden van Eet smakelijk?

Professionele koks bereiden alle maaltijden volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum waarbij gebruik wordt gemaakt van de schijf van vijf. Bij de bereiding wordt altijd gebruik gemaakt van verse ingrediënten en plantaardige olie. Lekker en gezond!

 

Ik heb een allergie. Wat nu?

In de brochure vind je een breed assortiment gevarieerde en verantwoorde maaltijden. Deze zijn ook zoutarm, gemalen, zoutarm-gemalen, vegetarisch en gluten- & lactosevrij verkrijgbaar. Mocht je nog andere wensen hebben, dan kun je dit natuurlijk altijd aangeven bij je bestelling.  

 

Ik volg en bepaald dieet. Wat nu?

Achter in de brochure vind je een voedingswijzer voor alle maaltijden. Hierin vind je alle overige informatie per maaltijd, zoals het aantal calorieën, vetten, suikers, zout etc. In de brochure zijn er bij elke maaltijd icoontjes te vinden. Zoutarme maaltijden zijn te herkennen aan een icoontje ‘z-‘ met daarin het bestelnummer van de maaltijd. Als er een icoontje te zien is met een eitje dan geeft dit aan dat het om een eiwitrijke maaltijd gaat.

Zoutarme, gemalen, zoutarme-gemalen en gluten- & lactosevrije maaltijden vind je terug op pagina 36 t/m 42 van de brochure. 

Hoe bestel ik een maaltijd?

1. Online bestellen

Maak een keuze uit de verschillende maaltijden en plaats je bestelling met het online bestelformulier. De maaltijden staan uiterlijk 3 dagen na bestelling gereed om te bezorgen of op te halen. Haal je bestelling gratis af in de winkel of laat deze thuisbezorgen tegen een kleine vergoeding. Informeer naar onze tarieven.

2. Via het bestelformulier

Het bestelformulier kun je ophalen bij onze winkel. Je vult het formulier in en geeft dit vervolgens af in de winkel of aan de bezorger (als je al eerder een bestelling hebt geplaatst). Haal je bestelling gratis af in de winkel of laat deze thuisbezorgen tegen een kleine vergoeding.

Kan ik Eet smakelijk! ook samen met mijn reguliere boodschappen bestellen?

Ja dat kan! Bestel de maaltijden van Eet smakelijk! op dezelfde manier als je dagelijkse boodschappen. Mocht je nog vragen hebben over je bestelling, dan kan je altijd contact opnemen met ons. 

 

Hoe zit het met de prijzen van de maaltijden?

De aangeboden maaltijd zijn ingedeeld in prijscategorieën, niet iedere maaltijd heeft dezelfde prijs. Dit wordt aangegeven bij de maaltijd met de letters A (€5,19), B (€5,69) en C (€6,39). De prijzen van de overige maaltijden, zoals zoutarm en gemalen, vind je terug op de bestellijst.

 

Wat is de levertijd?

De levertijd van de maaltijden is maximaal 3 dagen. De exacte levertijden zijn uiteraard in overleg met ons.

 

Hoe kan ik mijn bestelling afrekenen?

Geen betalingen online: je rekent contant bij de bezorger af aan de deur of bij ons in de winkel.

Moet ik de maaltijd nog opwarmen?

De maaltijden worden koelvers bereid. Dit betekent dat alle maaltijden eenvoudig zijn op te warmen in de magnetron. Stel de magnetron in op 550 watt (raadpleeg je gebruiksaanwijzing) en verwarm de maaltijden als volgt:

  • 1 maaltijd op 8 minuten en 2 maaltijden op 14 tot 16 minuten.
  • 1 kop soep op 3 minuten en 2 koppen soep op 4 tot 6 minuten.

Je kan de maaltijd of soep in de verpakking verwarmen in de magnetron. Prik wel eerst gaatjes in de afdekfolie van elk vakje en wacht na het verwarmen een minuutje, zodra de folie is afgekoeld. Het is nog beter om de maaltijd koud over te scheppen op een bord dat geschikt is voor de magnetron. Het bord plaats je in de magnetron met een magnetronkap eroverheen, zodat de maaltijd zijn smaak behoudt. 

 

Hoe lang kan ik een maaltijd bewaren?

Wij adviseren alle Eet smakelijk! producten binnen 1 week te consumeren om een optimale versgarantie te garanderen met behoud van alle voedingswaarden! Op de verpakking kun je de exacte houdbaarheidsdatum terugvinden. 

Brochure

Contact

info@superdichtbijzegge.nl
Onze Lieve Vrouwestraat 108
4735 AE Zegge
0165-535317

Openingstijden

Ma: 08:30 – 18:00
Di: 08:30 – 18:00
Wo: 08:30 – 18:00
Do: 08:30 – 18:00
Vr: 08:30 – 20:00
Za: 08:30 – 17:00
Zo: Gesloten